Bericht van Marion (1), een oude mail die
nu pas binnen is gekomen

Hallo allemaal!!!

Hier ff heel snel een mailtje uit een ver land! Ik heb niet zo veel internettijd, dus ik kan niet alles vertellen.... Ik ben nu op Exhibition Place, een groot terrein, waar tijdens de wereldjongerendagen veel programmaonderdelen plaats vinden voor alle landen. Daar hebben ze ook een paar computers neergezet, waar iedereen 15 minuten kan internetten. Het is op het moment erg warm, zo'n 25 / 30 C, dus er wordt veel met water gestunt! Hier zijn ook eigenlijk voordurend concerten, dus het is echt een groot feest! 

Gisteren zijn de Wereldjongerendagen officieel geopend met een H. Mis met de bisschop van Toronto, want de paus kon het niet aan om daarbij te zijn. Hij is gister wel hier aangekomen en hij verblijft op een eiland hier vlakbij. 

Eergisteren hebben we voor het eerst cathechese gehad en vandaag weer. Vanaf vandaag zal er elke dag 's ochtends cathechese zijn en 's middags hier veel programmaonderdelen op dit terrein. Bij de gastgezinnen heb ik het erg naar m'n zin gehad! Ik zat met een meisje van 31 en een jongen (priesterstudent) van 34! Maar toch was het heel gezellig! Nu moet ik stoppen, want m'n tijd is op! Ik mis jullie allemaal heel erg, maar heb het ook erg leuk hier!

Liefs, Marion.

Ps: De kaarten zitten op de bus! 

Ps2: Hallo daar thuis, zijn jullie al aan de zolder begonnen?!?! Ik ben benieuwd! En alles verder goed?!?! 

Ps3: Jullie kunnen proberen om een mailtje te sturen, maar ik weet niet of ik nog een keer de kans krijg om te mailen.....!!!!!! 

Ps4: Hele fijne vakantie allemaal!!! Bouw een feestje!!!

Terug

 

Samenstelling, vertaling  en bewerking: 2001-2002, Stichting InterKerk, Poeldijk
Bron:
20020729.01